cafe auråra

öppettider

Måndag – Torsdag: 9 – 15

Fredag: 9 – 14

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

café auråra

Café AurÅra ligger på Henriksgatan 7 i Åbo. Caféet drivs av företaget Proffcent och vi satsar på att sälja högkvalitativa produkter till förmånliga studerandepriser. Vi har ett brett utbud av varor och alla är välkomna hit. 

produkter

 

Kaffe från Café Latte

Den populäraste produkten i Café AurÅra är kaffe från en av Åbo’s mest omtyckta kaffebryggeri, Café Latte. Kaffebönorna kommer från Brasilien och är malda av ägaren på Café Latte i Åbo. Vi har alltid färskt kaffe till bra priser. Välkomna!

 

Toast

Toast från Café AurÅra har funnits länge och är en väldigt omtyckt produkt. Du kan välja att köpa endast en toast eller med tillägg som sallad och kanske en juice att dricka. Vi har flera olika smaker att välja mellan.

 

Sallad

Den som vill ha ett lite nyttigare alternativ kan välja en sallad. Vi har två olika smaker varje dag och vi ändrar dessa smaker med jämna mellanrum. Om du köper en sallad ingår alltid två valfria fyllningar samt en kaffe från Café Latte.

 

Vi erbjuder också catering

Om du har en grupp som du tror att skulle tycka om något av detta så kan man boka sin mat på förhand. Hör av er till oss via formuläret till höger så återkommer vi med en offert. Berätta hur många ni är och vad ni önskar för typ av mat. 

Vi återkommer till er så fort som möjligt. 

Vi hoppas att ni kommer trivas i Café AurÅra!